Hsgroup.dk  
   
Profil  
   
   
 

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Small Business Specialist
For at give dig som mindre virksomhed endnu bedre betjening, rådgivning og service har vi autoriseret os som Microsofts Small Business Specialists.
Som Small Business Specialister er vi specialiserede i at udbyde it-løsninger til mindre virksomheder.
For at kunne blive autoriseret har vi skullet gennemføre diverse tests og deltage i kurser, dækkende både tekniske og salgsmæssige områder som specielt er gældende for mindre virksomheder.
Det blå logo viser, at vi er blevet autoriserede, iøvrigt som nogle af de første i Danmark.
 
Microsoft skriver bl.a. om Small Business Specialists
 

Få professional vejledning til din virksomheds it-løsning

Microsoft udbygger nu sit partnerprogram med Small Business Specialist Community. Det er en specialuddannelse af partnerne, der sikrer en bedre vejledning af kunderne. Microsoft Small Business Specialister er partnere, der fokuserer på små virksomhedskunders behov for it, og som leverer førsteklasses løsninger, bygget på Microsoft-teknologier.

Disse løsninger laves i overensstemmelse med kundernes behov, og der ydes support, så du hele tiden kan være tilfreds med produktet. Det nye program giver i højere grad dig mulighed for at få professionel betjening og mere målrettede tilbud til din virksomhed.

Hvad det betyder for dig som kunde?

Som kunde giver det dig et tryghed i at kunne vælge en forhandler, der er specialiseret i netop dine behov. Uddannelsen træner partneren i at implementere løsninger hos små og mellemstore virksomheder ved brug af Windows Small Business Server 2003 og Windows Server System.

Den specialiserede uddannelse af partnerne, der udbyder it-løsninger til mindre virksomheder, betyder dermed, at de kan tilbyde en mere professionel vejledning og support til den enkelte kunde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
Nyheder